Offers

Apartment Middenweg

62 m² - Middenweg, Netherlands 1098AC

QR Code
Property Description

Prachtig twee-slaapkamer appartement in aan de gezellige Middenweg in Watergraafsmeer.

Op de tweede etage van dit volledig gerenoveerde en energiezuinige pand vindt u dit geweldige appartement. Het appartement is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een ruime woonkamer met velen inbouwspots en een luxe open keuken. Deze keuken is voorzien van alle nodige inbouw apparatuur. Aan de voorzijde heeft u 3 hoge ramen die veel natuurlijk licht en uitzicht bieden. Boven de ramen zit het originele glas in lood. Deze authentieke ramen zijn ingepakt in dubbel glas zodat u een zeer goed geïsoleerde woning heeft. Dus modern comfort met wel de authenticiteit van toen.

De badkamer is ruim opgezet en is voorzien van zowel een ligbad als een inloop regendouche, tevens is er een dubbele wastafel met een ruim meubel beschikbaar. De badkamer is tevens voorzien een hangend toilet, goede ventilatie en een mooi plafond met inbouwspots.

Aan de achterzijde heeft u 2 slaapkamers, de hoofdslaapkamer is voorzien van een groot raam, hierdoor is er veel natuurlijk licht ook in de slaapkamer. De kleinere tweede slaapkamer leent zich uitstekend als home office of logeer of kinderkamer. Echter zijn de slaapkamers groot genoeg om de woning te kunnen delen met maximaal 2 personen. Middels de tweede slaapkamer heeft u toegang tot het ruime dakterras met een wijds uitzicht over de binnentuinen. Dit is de plek waar u wilt ontspannen na een lange dag werk. De woning is in een uitstekende staat van onderhoud.

Watergraafsmeer kenmerkt zich als een groen stadsdeel van Amsterdam. Hoewel de Middenweg aanvoelt als een straat in een grote stad, is de sfeer er als die in een dorp. Er bevinden veel leuke cafés en restaurants in de buurt. Verder zijn er veel leuke kleine winkeltjes in de straat. Watergraafsmeer kent veel restaurants, (koffie) bars, maar ook veel groen en natuur in park Frankendael. De buurt is erg gezellig en kindvriendelijk. Al uw dagelijkse boodschappen zijn in de straat te vinden.

De middenweg kent verder uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Tram 9 naar het centrum, bussen, het treinstation Science Park, Amstel en Muiderpoort liggen allemaal op loop of fietsafstand. Je kunt het centrum op de fiets in ongeveer 10 minuten bereiken (rustig fietsen). Ook is er een parkeervergunning voor uw auto te verkrijgen (geen wachtlijst). Voor de auto zijn er goede uitvalswegen op een paar minuten afstand. Kortom een geweldige woning op een geweldige plek.

Basic Details
Property Type : Apartment
Listing Type : For rent
Listing ID : 1477
Price Type : Per Month
Price : €1,600 Per Month
View : Street
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Half Bathrooms : 0
Built Up Area : 62 m²
Year Built : 0
Lot Area : 0 Sqft
Features
Heating System : Central
View
Pet Policy : Not Allowed
Kitchen : Semi Equipped
Roof Deck
High Ceiling
Appliances
Refrigerator
Microwave
Stove
Oven
Dishwasher
Address Map
City : Netherlands
Postal code : 1098AC
Street : Middenweg
Floor Number : 2
Longitude : E4° 55' 49''
Latitude : N52° 21' 14.1''
city : Amsterdam
Neighborhood
Shopping Center 5 Minutes
Town Center 10 Minutes
Hospital 10 Minutes
Police Station 10 Minutes
Train Station 15 Minutes
Bus Station 1 Minutes
Airport 10 Minutes
Coffee Shop 10 Minutes
Beach 15 Minutes
Cinema 10 Minutes
Park 5 Minutes
School 5 Minutes
University 5 Minutes
Tourist Site 10 Minutes
Exhibition 5 Minutes
Apartment For rent
  • Listing ID : 1477
  • Bedrooms : 2
  • Bathrooms : 1
  • Built Up Area : 62 m²
  • Price Type : Per Month
€1,600 Per Month
Agent info
Michiel Stolker
Michiel Stolker Real Estate
Contact Agent